USLUGE

DIZAJN LOGOTIPA

VIZUALNI IDENTITET

Divlji i neotkriven Klek, kao dio Dinarida, jedan je od jedinstvenih lokaliteta u srcu Hrvatske, gdje možete doživjeti potpunu ljepotu prirode i veličanstvenost planine.

PLANINA. LAG Frankopan prirodno je područje smješteno u središnjoj Hrvatskoj. Specifičnost je ovog područja značajna visina planine Klek koja iznosi 1182 metra nadmorske visine. Cijelo područje pripada dinarskom sustavu te jugozapadnom području Korduna. Stoga je najbolja osobina ovog prostora izrazito krško podzemlje, a njegovi podzemni prolazi među najdužima su u Hrvatskoj.

VODA. Reljef tog područja karakteriziraju visoko krški fenomeni kao što su krška polja, rijeke ponornice, stijene, vrtače i slično, a sva površinska voda gubi se gotovo odmah u podzemlju stvarajući tako tokove voda duboko ispod površine. To su ujedno i područja velikih podzemnih špiljskih sustava izuzetne prirodne ljepote.

Osmislili smo vizualni identitet za LAG Frankopan. Strategijom i dizajnom željeli smo prenijeti važnu poruku o očuvanju prirodne baštine, te o podršci ruralnim područjima. Logotip se temelji na konceptu prirodnih ljepota LAG-ovih područja. Oblik vrha planine Klek i čistih izvora podzemnih rijeka simboliziraju vezu između tih dviju točaka nadmorske visine.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Other projects

work-lag.jpg
work-ivve.jpg
work-jastra.jpg

GET IN TOUCH

tosh design
Gotalovečka 8,
10000 Zagreb
Croatia
Cell: +385 98 422 947
Email: info@toshdesign.eu
FIND US ON SOCIAL


instagrambehance 



INFO

studio for graphic and web design

© 2016 TOSH DESIGN. All rights reserved.